skip to Main Content

schrijven
regie
vertellen
clowning

THEATER

Mijn artistieke pad heeft me het voorbije decennium op tal van plekken gebracht. Ik volgde opleidingen en workshops, zette eigen projecten op en werkte mee aan projecten van anderen.
De constante in dit alles? Fantastische leraren. De goesting om te groeien. En, hoe kan het ook anders: bezieling.

Kunst maken uit bezieling, anderen raken in hun ziel en collectief betekenis creëren in een wereld die hunkert naar schoonheid, gratie, katharsis, verrukking, verbinding, licht ... Ik kan me geen mooiere, meer vervullende en voedende bezigheid voorstellen. 

Naast eigen projecten, werk ik soms ook mee aan projecten van anderen. Zoek je een regisseur, schrijver, singer-songwriter, ...? Neem gerust contact met me op. 

“Maak het mooiste wat je kan maken. Probeer dat iedere dag te doen. Dat is het.” 

Laurie AndersonKunstenares & Muzikant

Het was fantastisch om met jou aan die zwarte gaten te werken!! Heel erg bedankt daarvoor! De drive in huis was du jamais vu! Mensen hebben zichzelf stuk voor stuk overtroffen! 

Koen Daems
Den Teirling

Projecten

Partenaires Silencieux

Het vervolg van Silence Complice 2.0, een Franstalig theaterproject van Cie Tisserin. Twee acteurs kruipen in de huid van twee personages en ontmoeten op scène Brusselse burgers.

Lees, kijk en luister 

Cie Tisserin

Opgericht in 2015 i.s.m. Stéphane Brodzki. We maken professioneel theater met een socioculturele dimensie. Daarnaast programmeren we ook 6 keer per jaar concerten  die doorgaan in onze gezellige living.
Meer weten

Silence Complice 2.0

Een theaterproject van Cie Tisserin: de productie van het stuk Silence Complice in combinatie met een innovatief maatschappelijk project.

Regie, Communicatie & Productie.
Meer weten

De Revue

Meertalig Cabaret-Theater Project i.s.m. het Masereelfonds & GC Elzenhof. Première voorzien begin februari 2021 in het Mercelistheater in Elsene.

Regie & Begeleiding Workshops.
Meer weten

Zwarte gaten
Trous noirs

Meertalig theaterproject i.s.m. den Teirling, een dagactiviteitencentrum voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Première op 21 februari 2020 in het Mercelistheater in Elsene.

Tekst, Regie & Begeleiding Workshops.
Meer weten

Clowning

Tijdens een van de workshops clowning die ik volgde bij Studio Chekhov werd Guh-Ug geboren. Mijn clown. Het begin van een fascinerende reis, bestemming onbekend en niet belangrijk. Samen met medeclown Lisou de Henau verzorg ik workshops in organisaties, onder de titel: 'De wijsheid van je clown'. Download de flyer (Engelstalig)

Workshops. 

Coupe Variee

Project i.s.m. vijf andere zangers uit de stages van de fantastische zangcoach Martine Reyners.  Elk jaar organiseert Coupe Variee een intiem huiskamerconcert. Edities 2019 & 2020 waren alvast een daverend succes!

Regie, Presentatie & Zang.

Kronkels

Een vrouw maakt zich klaar om naar het verjaardagsfeestje van haar vader te gaan. Haar kat is spoorloos, haar outfit een ramp en haar cadeau inspiratieloos… Kronkels, een muzikale monoloog met komische noot over groot worden wanneer je al volwassen bent, ging in première in mei 2019. Regie: Bie Borms.

Tekst & Spel.

Aline

Theaterproject i.s.m. gelegenheidsgezelschap Kollektief Ofzo Gecrëerd in en dankzij Zinnema, met ondersteuning van CGG Lila, een Brusselse organisatie actief in de geestelijke gezondheidszorg. Een voorstelling over kwetsbaarheid, eenzaamheid, over "keihard kijken, maar niemand zien."

Tekst & Regie.

Berichten

Back To Top